HVEM ER JEG?


Det er meget overraskende hvad kroppen kan uden,at vi nødvendigvis ved eller forstår hvad der foregår. Mere og mere forskning tyder på, at den udvikling vi gennemgår inde i livmoderen er meget meget vigtigere end som tidligere antaget.

Jeg er selv en Womb Twin Survivor af et kuld på 3 (altså ''triplet survivor''). Jeg har intet vidst før jeg blev voksen. Da jeg fandt ud af det ændrede mit liv sig fuldstændigt. Jeg har før i tiden prøvet alle mulige former for terapi, og med min udenlandske baggrund har jeg boet og arbejdet i en del forskellige lande, og været vidne til diverse terapi/ helings-tilgange men intet har rykket mig så meget som at hele MIT ALLERFØRSTE TRAUME. Derfor har jeg selv dedikeret min profession til at hjælpe andre finde frem til deres første traumer. Kontakt mig og tag med på rejsen.Jeg arbejder desuden med krop og psyke indenfor funktionel neurologi, psykomotorik, fysioterapi, osteopati og kraniosakral terapi. Min tilgang er holistisk da jeg er overbevidst om, at vi som mennesker heler bedst hvis vi bliver set på som en helhed, og ikke blot prøver at fx dække symptomer med en quick-fix. Jeg er endvidere også i gang med at skrive en bog om Womb Twin Survivors. Forskning er også en af mine store interesser, og jeg følger nøje med hvad der bliver udviklet indenfor emnet.

Jeg har desuden et tæt samarbejde med Monica Hudson (www.twindividual.com) som er ekspert indenfor prenatal terapi, og som har trænet med stifteren af Womb Twin: Althea Hayton (www.wombtwin.com).